ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Η αναθεώρηση (το ξαναγράψιμο) της ιστορίας είναι σε εξέλιξη.
Η Ε.Ε με την επίσημη πολιτική της, η Ε.Ε των 9 εκατ. ανέργων, επιχειρεί το ξαναγράψιμο της ιστορίας διαθέτοντας τεράστια κονδύλια για τον σκοπό αυτό.
Η προπαγάνδα της στα σχολεία και με κάθε άλλο τρόπο δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση
Η 9η Μάη μέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών, έγινε ημέρα της Ευρώπης. Ο κόκκινος στρατός έδωσε στην μάχη κατά του φασισμού 20 εκατ. Νεκρούς, αλλά για την Ε.Ε  ο Στάλιν είναι ίδιος με τον Χίτλερ.
Σε αυτήν την κατεύθυνση είναι και η σφαγή στο Δάσος του Κατίν. Η υπόθεση απασχόλησε το δικαστήριο της Νυρεμβέργης το οποίοαποφάσισε ότι ήταν έγκλημα πολέμου των Ναζί, παρά την προσπάθεια της ναζιστικής προπαγάνδας με επικεφαλής και εμπνευστή τον “διάσημο” Γκαίμπελς.
Ο κινηματογράφος ως μέσο μαζικής διαφώτισης μπορεί να επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες μετοχές του  Χόλυγουντ, ανήκουν στην πολεμική βιομηχανία.
Οι Αμερικάνοι χάσανε το πόλεμο μια φορά στο Βιετνάμ και τον κερδίσανε εκατό φορές στον κινηματογράφο. Έτσι και ο Βαϊντα παιδί του Χόλυγουντ συμμετέχει στο ξαναγράψιμο της ιστορίας με την κατάπτυστη ταινία «ΚΑΤΙΝ» ακολουθώντας τις αντικομουνιστικές επιταγές της Ε.Ε και των Αμερικάνων διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και προσπαθώντας να εκμηδενίσει την τεράστια συνεισφορά του Σοσιαλισμού στην ανθρωπότητα. Ο Βάιντα δεν κάνει καν ιστορική έρευνα. Παίρνει σαν δεδομένη τη χιτλερική άποψη στην υπόθεση του Κατίν και στήνει κινηματογράφο ενίσχυσης αυτής της επαίσχυντης αντισοβιετικής, αντισοσιαλιστικής προπαγάνδας. Τάσσεται, δηλαδή, εξαρχής με το «αξίωμα» ότι οι Σοβιετικοί είναι οι εκτελεστές των Πολωνών αξιωματικών, επομένως οι εγκληματίες. Και αυτό ίσως δεν ξενίζει, εφόσον ο «καλλιτέχνης» τάσσεται με τη ναζιστική - ιμπεριαλιστική προπαγάνδα, ωθούμενος από αντισοβιετικό μίσος.
Η διοίκηση του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης αποφάσισε χωρίς να συνεδριάσει η επιτροπή πολιτισμού, παρά μονάχα με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου που έχει την πλειοψηφία να προβάλει την ταινία, αναπαράγωντας την γκαιμπελίστικη προπαγάνδα των ναζί και κάνοντας χαρούμενους τους πολιτικούς απογόνους τους, τους σημερινούς εγκληματίες φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Και ρωτούμε :
Ποια ιστορική πραγματικότητα εξιστορεί η συγκεκριμένη ταινία;
Και ποια ιστορική έρευνα έκανε αυτός που έγραψε την προπαγανδιστική αφίσα του Δήμου για την συγκεκριμένη ταινία;
Η ιστορική πραγματικότητα καταγράφηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης. Προφανώς κάποιοι δε θέλουν ο κόσμος να ξέρει αυτή την πραγματικότητα ,παρά μόνο το ανιστόρητο αντικομουνιστικό παραλήρημα τους.
(http://avalon.law.yale.edu/imt/02-14-46.asp)1 


1. "General conclusions:

"On perusal of all the material at the disposal of the special communion, that is, the depositions of over 100 witnesses questioned, the data of the medico-legal experts, the documents and the material evidence and belongings taken from the graves in Katyn Forest, we can arrive at the following definite conclusions:

"1. The Polish prisoners of war imprisoned in the three camps west of Smolensk and engaged in railway construction before the war, remained there after the occupation of Smolensk by the Germans, right up to September 1941.

"2. In the autumn of 1941, in Katyn Forest, the German occupational authorities carried out mass shootings of the Polish prisoners of war from the above-mentioned camps.

"3. Mass shootings of Polish prisoners of war in Katyn Forest were carried out by German military organizations disguised under the specific name, 'Staff 537, Engineer Construction Battalion,' commanded by OberleutnantArnes and his colleagues, Oberleutnant Rex and LeutnantHott.

"4. In connection with the deterioration, for Germany, of the general military and political machinery at the beginning of 1943, the German occupational authorities, with a view to provoking incidents, undertook a whole series of measures to ascribe their own misdeeds to organizations of the Soviet authorities, in order to make mischief between the Russians and the Poles.

"Γενικά συμπεράσματα:

"Από την ανάγνωση του συνόλου του υλικού στη διάθεση της ειδικής επιτροπής , δηλαδή, οι καταθέσεις πάνω από 100 μαρτύρων που  ερωτήθηκαν, τα στοιχεία των ιατρο-νομικών εμπειρογνώμονων, τα έγγραφα και το υλικά στοιχεία και αντικείμενα που ελήφθησαν  από τους τάφους στο Δάσος του Κατίν , μπορούμε να καταλήξουμε στα ακόλουθα οριστικά συμπεράσματα:

"1. Οι πολωνοί αιχμάλωτοι πολέμου φυλακίστηκε στα τρία στρατόπεδα δυτικά του Σμολένσκ και ασχολούνται με την κατασκευή σιδηροδρόμων πριν από τον πόλεμο, παρέμεινε εκεί μετά την κατάληψη του Σμολένσκ από τους Γερμανούς, μέχρι και Σεπτέμβριο 1941.
"2. Το φθινόπωρο του 1941, στο Δάσος του Κατίν, οι γερμανικές κατοχικές αρχές πραγματοποιούνται μαζικές εκτελέσεις των πολωνών αιχμαλώτων πολέμου από τις προαναφερθείσες στρατόπεδα.

"3.Οι μαζικές εκτελέσεις Πολωνών αιχμαλώτων πολέμου στο KatynForest πραγματοποιήθηκαν από γερμανικές στρατιωτικές οργανώσεις συγκαλυμμένο κάτω από το συγκεκριμένο όνομα,« Προσωπικό 537, Μηχανικός Κατασκευή Τάγμα », με κυβερνήτη τον OberleutnantArnes και οι συνεργάτες του, OberleutnantRex και LeutnantHott.

"4. Σε σχέση με την επιδείνωση, για τη Γερμανία, από το γενικό στρατιωτικό και πολιτικό μηχανισμό, στις αρχές του 1943, οι γερμανικές κατοχικές αρχές, με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια, πήραν μια ολόκληρη σειρά μέτρων για να αποδώσουμε το δικό τους παραπτώματα, σε οργανισμούς των σοβιετικών αρχών, ώστε να καταστεί αναστάτωση μεταξύ των Ρώσων και των Πολωνών.


Δημοφιλείς αναρτήσεις