Κινητοποίηση ενάντια στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

(Αναδημοσίευση από Ριζοσπάστη)

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του για την κινητοποίηση των Κομμουνιστών ενάντια στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ, σημειώνει τα παρακάτω:


«Χαιρετίζουμε τις εκατοντάδες των κομμουνιστών και κομμουνιστριών που διαδήλωσαν χτες (σ.σ. Παρασκευή) βράδυ, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μπροστά στην πύλη του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου συνεδριάζει η ιμπεριαλιστική Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Το γεγονός ότι εξαφανίστηκε από τα αστικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, δείχνει από μόνο του τη σημασία της συγκεκριμένης κινητοποίησης.
Η πάλη κατά του ιμπεριαλισμού πρέπει να συνεχιστεί ακόμα πιο αποφασιστικά και να είναι πολύμορφη».
Θυμίζουμε πως μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, με πρωτοβουλία της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας, έφτασαν την περασμένη Παρασκευή ακριβώς απ' έξω, στην είσοδο του άντρου των τσακαλιών, και απέκλεισαν το χώρο για σχεδόν δύο ώρες.
Στρατός και αστυνομία που είχαν περικυκλώσει σε μεγάλη ακτίνα από στεριά και θάλασσα το χώρο, μαζί και οι εκατοντάδες των μυστικών υπηρεσιών, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την κινητοποίηση. Εκατοντάδες κομμουνιστές που συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο της συνεδρίασης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ με αποφασιστικότητα έστειλαν σαφέστατο μήνυμα στους εκπροσώπους του δικομματισμού, που συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Λέσχης, όπως και στον πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, στην υπουργό Εξωτερικών, Ντ. Μπακογιάννη.
Παράλληλα, όμως, με αυτήν την πρωτόγνωρη για την Ιστορία συνεδριάσεων της Λέσχης κίνηση, έστειλαν μήνυμα και στον ελληνικό λαό και στους λαούς όλου του κόσμου ότι οι ιμπεριαλιστές δεν είναι ανίκητοι, ότι οι λαοί πρέπει να τους γυρίσουν την πλάτη. Και ότι και εδώ, στην Ελλάδα, ενόψει των ευρωεκλογών, οι εργαζόμενοι της χώρας μας καμιά δουλειά δεν έχουν μαζί τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Σπλάχνο και τιμή του ΚΚΕ