ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ http://www.rizospastis.gr/

Περάστε, ψηφίστε, τελειώσατε...
«Στις 25 ψηφίζουμε - στις 26 φεύγουν. Ψηφίζουμε και φεύγουν». Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις εκλογές του Μάη και αποτελεί τη μόνιμη επωδό των ομιλιών του Αλ. Τσίπρα, το τελευταίο διάστημα, που μοιράζει ακάλυπτες επιταγές, δίχως κανένα απολύτως αντίκρυσμα, στο λαό που υποφέρει.
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση και ειδικά η ΝΔ προβάλλει το σύνθημα ότι στις εκλογές του Μάη ψηφίζουμε «κυβερνητική σταθερότητα», εγγύηση της παρουσίας της χώρας στην ΕΕ, εξασφαλίζουμε ότι δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού τώρα που βγαίνουμε από την κρίση.
***
Ας υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένη από τις εκλογές του Μάη. Τι θα προσφέρει στον ελληνικό λαό, η «κυβερνητική σταθερότητα», η εγγύηση της πορείας στην ΕΕ; Σταθερότητα στη διαχείριση του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, στην εφαρμογή μέτρων στήριξης της ανάκαμψης των κερδών του κεφαλαίου. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν πρόκειται να ανακόψει την κατάσταση που βιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι, το χαμηλό εισόδημα, την εργασιακή ανασφάλεια, τις υποβαθμισμένες και υποτιμημένες εργατικές - λαϊκές ανάγκες.
Διαβάστε περισσότερα :

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Σπλάχνο και τιμή του ΚΚΕ