ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ & ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΒΟΣΠΟΡΟ ΓΙΑΝΝΙΣΤΣΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Γειτόνισσα ,γείτονα
  Ζούμε σε μια περιοχή που βρίσκεται στα όρια  δύο δήμων  .
Λίγα μέτρα και ένας δρόμος μπορεί να μας  χωρίζουν διοικητικά  ,σε Δημότες Αμπελοκήπων -Μενεμένης  και Δημότες Θεσσαλονίκης, τα προβλήματα όμως που βιώνουμε είναι τα ίδια.
 Η γειτονιά μας έχει  ξεχαστεί απ όλους και έχει αφεθεί στην μοίρα της .
Μια περιοχή που έσφυζε από ζωή  ,μια γειτονιά που κάποτε πλημύριζε κάθε πρωί από εργάτριες και εργάτες που πιάνανε  δουλειά στις βιοτεχνίες ,τα καπνομάγαζα , τις μικρές παραγωγικές μονάδες , την έχουν καταντήσει πιάτσα εμπορίας ναρκωτικών και  πεζοδρομιακής πορνείας.
   Εδώ και χρόνια παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου  που παίζετε μπροστά στα μάτια μας ,έξω απ την πόρτα του σπιτιού μας με την ανοχή και την συνενοχή  της κεντρικής εξουσίας αλλά και των δημοτικών αρχών  των δύο όμορων δήμων .
  Πριν από τρία χρόνια ξεκινήσαμε μαζί μ άλλους γείτονες μας έναν αγώνα για την αναβάθμιση της περιοχής μας .Βρήκαμε πόρτες κλειστές , νόμους που γίνονταν των άνομων ασπίδα ,ανεύθυνους σε υπεύθυνες θέσεις.
Αντιμετωπίσαμε την αδιαφορία και την κοροϊδία των  δημοτικών αρχών  και των συνυπεύθυνων φορέων.
  Δίπλα μας σ αυτόν τον αγώνα βρέθηκαν με τις θέσεις τους ,την συμπαράσταση τους αλλά και την δράση τους στην περιοχή μας η  Ο Γ Ε  (Ομοσπονδία Γυναικών  Ελλάδος )  και οι ΛΑΪΚΕΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ του ΠΑΜΕ ,  (Μενεμένης ,Γιαννιτσών -Μοναστήριου  και  Αμπελοκήπων .  ) Οι  εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ έφεραν το πρόβλημα μας στα δημοτικά συμβούλια . Το ΚΚΕ έθεσε το πρόβλημα μας στην βουλή.
  Πέρα όμως απ τα στενά τοπικά μας προβλήματα ,υπάρχουν και αυτά που βιώνουμε όλοι μας .Συνέχεια ανάγνωσης→















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Σπλάχνο και τιμή του ΚΚΕ