ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Λ. Ηρακλείου 145- 142 31 ΠΕΡΙΣΣΟΣ
τηλ.:210-2592163  fax: 210-2592156
e-mail: mailbox@gt.kke.grhttp://www.kke.gr


Φίλοι και Φίλες 
Συντρόφισσες και Σύντροφοι 

Και από δω από το Κερατσίνι θέλουμε να απευθυνθούμε στους εργάτες, στους άνεργους, στους αυτοαπασχολούμενους, στα νέα παιδιά και στις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας.
Αχρηστεύστε τις παγίδες που σας στήνουν τα κόμματα της αστικής διαχείρισης, προσπεράστε τις τρικλοποδιές, αγνοήστε τους εκβιασμούς των κομμάτων που στηρίζουν την ΕΕ, τα μονοπώλια. 
Αξιοποιήστε την πείρα σας. Το έργο το έχετε ξαναδεί. 
Εκβιαστικά διλήμματα, ψεύτικες ελπίδες, υποσχέσεις και αυταπάτες για να μην εκφραστεί στην κάλπη ατόφια η καταδίκη απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Για να πάρουν λευκή επιταγή οι αυταπάτες και οι ψεύτικες ελπίδες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τελικά να μην καταδικαστεί ο πραγματικός ένοχος η ίδια η ΕΕ, τα μονοπώλια και τα κόμματα τους. 
Τι λέει ο κ. Σαμαράς; 

Ότι «βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες», «γιατί με πολλές θυσίες ξεπεράσαμε τα πιο δύσκολα και είμαστε κοντά να κάνουμε πραγματικότητα πράγματα που όλοι θέλαμε πάντα, αλλά οι περισσότεροι τα θεωρούσαν «αδιανόητα» ως πολύ πρόσφατα»… Συνέχεια ανάγνωσης→

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Σπλάχνο και τιμή του ΚΚΕ