Δηλώσεις του Δ. Κουτσούμπα για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και του β' γύρου των τοπικών εκλογών (VIDEO) - 902.gr

Δηλώσεις του Δ. Κουτσούμπα για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και του β' γύρου των τοπικών εκλογών (VIDEO) - 902.gr

Σε δηλώσεις του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σχετικά με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και του β' γύρου των τοπικών εκλογών επισήμανε:

«Κατ’ αρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους και εκείνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ, συμπορεύτηκαν μαζί του, ψήφισαν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στους 4 δήμους που ήμασταν στο δεύτερο γύρο.

Θεωρούμε ότι έγινε ένα μικρό βήμα σήμερα με το αποτέλεσμα που κατέγραψε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, με ποσοστό, μέχρι αυτή τη στιγμή, που κυμαίνεται πάνω από το 6% και που μεταφράζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους και την εκλογή, με βάση αυτό το αποτέλεσμα, 2 ευρωβουλευτών.

Αποτελεί συνέχεια του θετικού αποτελέσματος της περασμένης Κυριακής στις 13 περιφέρειες της χώρας που συγκεντρώνουν το 8,8% των ψήφων.

Αυτή η τάση, περισσότερο ή λιγότερο, εκφράστηκε και στα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στους δήμους όλης της επικράτειας, όπου κατέγραψαν μια σημαντική παρουσία.

Την πρώτη Κυριακή, σε 214 δήμους είχαμε αύξηση ποσοστών, ενώ σε πάνω από 50 δήμους πήραμε ποσοστό πάνω από 10%.

Στους 4 δήμους που περάσαμε στο δεύτερο γύρο: Ήδη έχουν βγει τα αποτελέσματα σε 3 δήμους όπου πανηγυρικά οι υποψήφιοι του ΚΚΕ κέρδισαν τη μάχη: Σε Πάτρα, Πετρούπολη και Χαϊδάρι, ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση στην Ικαρία. Όπως ενημερώθηκα πριν από λίγο κερδίζεται και η μάχη στην Ικαρία. Όπως ξέρετε, στις προηγούμενες εκλογές είχαμε 1 δήμο, την Πετρούπολη....Συνέχεια ανάγνωσης ->


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Σπλάχνο και τιμή του ΚΚΕ