ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στην συνεδρίαση της 20ης Απριλίου 2015 η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο με ψήφισμά της την μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, το οποίο όμως απορρίφθηκε από το σύνολο των λοιπών παρατάξεων ( Δημοτική Συνεργασία, Πολίτες σε δράση, Όραμα για το Μέλλον, Ενότητα για την Αλληλεγγύη και την Ανατροπή).

Η τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Κυρίζογλου προσπάθησε να υποβαθμίσει την αναγκαιότητα και την ιστορική ευθύνη κάθε ανθρώπου να καταδικάσει το ναζισμό και τον φασισμό που ματοκύλισε στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο ολόκληρη την Ευρώπη. Καταδίκασε μεν τα εγκλήματα αλλά υποστήριξε ότι πρέπει δήθεν να γίνει πρώτα το δικαστήριο και μετά βλέπουμε. 

Ο λαός μας πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος στον ναζισμό για να περιμένει την Δικαιοσύνη να πράξει ανεπηρέαστη το έργο της όπως υποκριτικά δήλωσε ο κ. Κυρίζογλου δίνοντας το πράσινο φως στους συμβούλους της παράταξής του αλλά και στις παρατάξεις των κ. Κυριλλίδη και κ. Καζαντζίδη να μην ψηφίσουν το ψήφισμα και να απέχουν. 

Την άρνηση να στηρίξει το ψήφισμα δήλωσε και η παράταξη του κ. Λαδά αν δεν βγει η τελευταία παράγραφος, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την στήριξη της στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στο κλίμα ανοχής που αυτοί καλλιεργούν απέναντι στην εγκληματική Χρυσή Αυγή. Ως ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ θεωρούμε όμως ότι η ευαισθησία και η αντιφασιστική διάθεση πρέπει να διατυπωθεί και στην πράξη. 

Ακολουθεί το ψήφισμα :

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Σπλάχνο και τιμή του ΚΚΕ