07.04.2019

ΣΧΟΛΙΟ

ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Για την παραχώρηση του «ΑΣΤΡΟΝ»  στο «Makedonian Pride»

Στο κάλεσμα του Ιερού Λόχου στη εθνικιστική και μισαλόδοξη εκδήλωση στην Καλαμαριά σήμερα, υπήρξε μαζική κινητοποίηση καταδίκης της συγκέντρωσης από δεκάδες μαζικούς φορείς της πόλης. Μπροστά στην μαζική καταδίκη, για να μην δοθεί καμιά διευκόλυνση στους φασίστες, οι διοργανωτές αναζήτησαν άλλο χώρο δυτικά και συγκεκριμένα στον δημοτικό κινηματογράφο  «Αστρον» στη Μενεμένη, τον οποίο ο κ. Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης με διαδικασία fast track, άμεσα, τους παραχώρησε. Είναι γνωστό, ότι άλλοι μαζικοί φορείς και πολιτικές οργανώσεις που ζητούν χρειάζεται μέχρι και δύο εβδομάδες , για να εγκριθεί αίτηση παραχώρησης.
Μετά από παρέμβαση του υποψηφίου Δήμαρχου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης Γιάννη Νοτάκη, ο κ. Κυρίζογλου δήλωσε ότι δεν ήξερε(!)  τι εστί Ιερός Λόχος και ότι αίρει την άδεια παραχώρησης του χώρου στους οργανωτές καλώντας και την αστυνομία να διαφυλάξει το χώρο. Ο κ. Κυρίζογλου, που χρόνια τώρα επιθυμεί να είναι παρών στην κεντρική πολιτική σκηνή και ως Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Κ. Μακεδονίας, δεν ήξερε… και σε δελτίο Τύπου στο ΑΠΕ δήλωσε ότι «αίρει την άδεια υπό τον φόβο επεισοδίων στην περιοχή»!
Ο λαός της περιοχής ας βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα για το ποιοι ανοίγουν δρόμους στη δράση των φασιστών, που ποτίζουν με φασιστικό, ρατσιστικό, μισαλλόδοξο δηλητήριο τους εργαζόμενους και τη νεολαία.
Ας   βγάλει συμπεράσματα για το ρόλο του δήθεν ανεξάρτητου κ. Κυρίζογλου, που πρόσφατα με ανοιχτές αγκάλες υποδέχτηκε στο εκλογικό του κέντρο τον αρχηγό της Ν.Δ.
Να βγάλει συμπεράσματα και για τη στάση της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ, που τους θέλει με ελεύθερη δράση. Που επί τέσσερα χρόνια σέρνεται η δίκη της Χ.Α., που φωτογραφίζεται με τους Χρυσαυγίτες σε εκδηλώσεις.  Και ύστερα επικαλείται το «προοδευτικό μέτωπο», για να εγκλωβίσει στο άρμα της το λαό.

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Σπλάχνο και τιμή του ΚΚΕ