Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ - 3 Η «Λαϊκή Συσπείρωση» διεκδικεί κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και άλλων φόρων σε βάρος του λαού


Οι δήμοι, με δημοτικές αρχές όλων των άλλων συνδυασμών, αντί να μπουν μπροστά για να καταργηθούν ο ΕΝΦΙΑ και μια σειρά άλλοι φόροι και δημοτικά τέλη σε βάρος του κόσμου που βογγά, διεκδικούν να μετατραπούν σε φοροεισπράκτορες αντί του κράτους. Στην αντίπερα όχθη, η «Λαϊκή Συσπείρωση», διεκδικεί την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και άλλων φόρων και όπως το απέδειξε εκεί που βρέθηκε στη δημοτική αρχή, πάει κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον του λαού. Αυτό τόνισε ο Γιάννης Νοτάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας το βράδυ της Τρίτης 7 Μάη στην ΕΡΤ - 3, σε πάνελ συνυποψηφίων δημάρχων.
Χαρακτήρισε τον ΕΝΦΙΑ ως ληστεία των λαϊκών εισοδημάτων, μέσω της κατοικίας, επαναλαμβάνοντας την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για πλήρη κατάργησή του, ενώ επεσήμανε ότι ήρθε η ώρα να συζητήσουμε το ζήτημα της ανάπτυξης με βάση τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες και πώς θα λυθούν και θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των λαϊκών αναγκών. 
Αναφερόμενος στα προβλήματα ανεργίας, φορολογίας, υποδομών, ρύπανσης, εκπαίδευσης, Υγείας κ.λπ. που εκδηλώνονται και στον Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, ο Γιάννης Νοτάκης υπογράμμισε ότι είναι οργανικό στοιχείο μιας ενιαίας και ολοκληρωμένης πολιτικής, καθώς οι δήμοι αποτελούν βραχίονα του κράτους. Χαρακτηριστικά για την ανεργία και τεκμηριώνοντας ότι ο δήμος έχει συμμετοχή στο πρόβλημα, υπογράμμισε ότι, ενώ ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης ξεκινώντας είχε 500 μόνιμους υπαλλήλους, τώρα έχει λίγο πάνω από 200, με τους υπόλοιπους να είναι εποχικοί, συμβασιούχοι κ.λπ. 
Θα δικαιωθούν τα μνημόνια αν ψηφίσει ο κόσμος τους τιμητές των μνημονίων, κατέληξε ο Γιάννης Νοτάκης



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Σπλάχνο και τιμή του ΚΚΕ